SHTORI.NET подкрепя българските производители. Днес представяме Щори Софи!


Компанията е на пазара повече от 16 години, а всички нейни продукти притежават сертификат за качество и патенти за целия Европейски съюз.

Изделията на производителя създават атмосфера на уют и комфорт в домовете и офисите клиентите. Във фирмата работят дизайнери от международна величина. Предлаганият асортимент се разширява непрекъснато. Екслузивният дизайн на моделите е наистина неповторим!

Щори Софи предлагат над 500 вида вертикални щори, но са изключителен производител на политекстилни щори, арка щори, композиционни щори, фото щори, щори с фирмено лого с произволна сложност, щори с щампа и други.

Използваните в производството специализирани машини и оборудване, позволяват изпълнението на много големи поръчки само за един ден.

Новост в производството им са:

ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ С ФОТО ПЕЧАТ

РУЛО ЩОРИ СТАНДАРТ

РУЛО ЩОРИ МИНИ

РУЛО ЩОРИ ЛУКС

РУЛО ЩОРИ „ДЕН И НОЩ“

КАРТИНИ – ДЕКОРАТИВНО ПАНО ЗА СТЕНА

3Д ТЕКСТИЛ

ДРЕХИ С 3Д ПРИНТ

За да отбележим първокласното партньорство на SHTORI.NET с ЩОРИ СОФИ, обявяваме, че до края на м. юли 2017 г. ще предлагаме всички техни изделия на цена на производител, с НУЛА процента надценка. Нещо повече, по наша традиция – вземането на размери и монтажът са безплатни.