SHTORI.NET подкрепя българските производители. Днес представяме Камакс ООД!

КАМАКС ООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба на слънцезащитни продукти. Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда богата гама от над 12 продукта в 91 модела и 1 062 цвята.

Всички продукти се изработват индивидуално според желаните от клиента размери. С това се гарантира перфектен монтаж. Съобразявайки се с индивидуални изисквания или дадености, фирмата проектира и изработва нестандартни като размери, форми, цветове и функции слънцезащитни продукти.

Освен производител на слънцезащитни продукти, КАМАКС ООД е и директен вносител на елементите за тяхното производство. Търговски партньори на фирмата са реномирани фирми от бранша, като Hunter Douglas (Холандия), Somfy (Франция), Stin (Чехия) и други.

КАМАКС ООД има собствена производствена база в гр. Тетевен, разположена на повече от 14 500 кв.м. Фирмата разполага с машини и оборудване от висок клас, собствен конструкторски отдел и квалифицирани работници. Всички продукти са придружени с 36-месечна писмена гаранция.

Дружеството успешно е сертифицирано по международния сертификат за качество ISO 9001 от фирма BVQI с акредитацията на UKAS (Великобритания), ANSI – RAB (САЩ) и RvA(Холандия).

Опитът на фирмата, както и продажбите на продукция в над 110 града в България, а също така и износ за САЩ, Германия, Холандия, Швейцария, Белгия, Румъния, Малта, Кипър, Мароко и Сърбия правят Камакс ООД една от водещите фирми в този бранш.